nl

De 'vrolijkheid in persoon' en een 'Duitse met een oranje hart'. Volgens mij zijn dit de woorden die me het best omschrijven.
2014 ben ik vanuit Duitsland naar Nederland geëmigreerd.

Al van kinds af aan droomde ik ervan om ooit in Nederland te wonen en een echte Nederlander te worden. Na mijn maatschappelijke stage bij mediapedagogen pakte ik de koffers en mijn moed om eindelijk deze grote stap te zetten.
Op de kunstacademie Minerva in Groningen kon ik mijn creativiteit botvieren. Met een opleiding in vormgeving communicatie waarin ik alle facetten van commercieel ontwerp kon studeren en ontdekken, ging ik me uiteindelijk in grafisch en interactief ontwerp specialiseren. Ik merkte snel dat ik er niet voor was gemaakt om de hele tijd achter de computer te zitten en dingen te ontwerpen. De sehnsucht naar het uitleven van mijn creativiteit in verschillende omgevingen en om dit samen met mensen te doen bracht me weer terug naar mijn passie voor fotografie en film.


Ik heb mijn hobby tot beroep gemaakt en kom als verhalenverteller op de gekste plekken waar ik de meest bijzondere mensen mag ontmoeten en hun verhaal in beeld mag brengen. Daar krijg ik energie van.