nl

Zeven

13-10-2021

7. Een magisch getal. Een getal dat staat voor rust, voltooiing en overgaan naar een hoger niveau. Niet zo gek dus dat ik de behoefte heb om even stil te staan en om terug te kijken. Het voelt als een mijlpaal. Het is zeven jaar geleden dat ik naar Nederland ben gekomen. Zeven jaar vol onzekerheid, vernieuwing, zelfontwikkeling, vallen en opstaan, weggaan en landen. Zeven jaar die soms wel voelen als zeven dagen.

Wat gaat de tijd toch snel..

Of ik de tijd terug zou willen draaien? Nooit.

Als ik nu in de spiegel kijk ben ik zeker een ander mens dan zeven jaar geleden. Een beter mens misschien. Ook al voelt het alsof ik niet altijd de beste keuzes heb gemaakt, ben ik wel blij dát ik ze heb gemaakt. Anders zou ik nu niet zijn waar ik nu ben met de mensen (en hond) om me heen die ik voor niks in de wereld zou willen missen.

Ik ben dankbaar. Dankbaar voor die vier keer zeven jaar aan levenservaring. En ik kijk uit naar de vele keren aan zeven jaren die ik hopelijk nog mag beleven. De overgang naar een hoger niveau.

Ik ben geland en toch voelt het als vliegen. En dat mag. Zolang ikzelf vlieg, maar niet de tijd. En altijd met mijn thuisbasis als eindbestemming.